Wie kent Angelina niet? De zangeres van de hits ‘Daan Goon De Lempkes Aon’, ‘Diech Bis Mie Leve’ en ‘Dans Mèt Miech tot Mörregevreug’.

Een zangeres die al menig optreden in de provincie heeft opgeluisterd met haar veelzijdige repertoire. Daarnaast is ze niet alleen in onze provincie een klinkende naam, maar ook in Belgisch-Limburg kent men haar en werd ze verkozen tot De Trotwaar, Gouden Legpenning en ut Gouwe Kwaartje. Met haar nieuwe single ‘100.000 Sterne’ zingt ze niet alleen geheel Nederlands en Vlaams Limburg toe, maar ook onze oosterburen.

‘100.000 Sterne’ is een eigentijdse pop-schlager, een sound die momenteel erg populair in Duitsland is. Angelina is namelijk in dit lied heimelijk verliefd en ze zingt de toehoorder liefkozend toe: 100.000 Sterne leuchten nur für dich allein, Ich will jetzt für immer bei dir sein.

Geen cover, maar weer een nieuwe compositie van Frank Bemelmans (bekend van o.a. ‘Diech Bis Mien Leve’, ‘VleegMesjien’, ‘Mienen HarteDeef’). Waarbij hij de veelzijdigheid van Angelina wil belichten en daarbij is de videoclip een zeer aangename aanvulling.

2016 Is nu al een gedenkwaardig jaar voor Angelina. In mei wordt haar grote succesnummer ‘Daan Goon De Lempkes Aon’ tot nummer 1 verkozen in de L1 Limbo Top 100.

Op 4 juni treedt ze op tijdens Huub Op Volle Toeren met grootheden als Glennis Grace, Lange Frans en Ali B.

Onlangs verbaasde Angelina veel mensen met het Jazz nummer ‘What A Difference A Day Made’ en nu is er dan de Duitstalige single ‘100.000 Sterne’.

100.000 Sterne – Angelina
Compositie/songtekst/arrangement: Frank Bemelmans Mixed by Pebble Music Videoclip by Raymond van Hoorn van www.fotograafie.nl Fotografie by Picture People
Dance choreography by Jennifer Romen USDA – Urban School of Dance ArtsReleasedatum: 2
december 2016
Videoclip 100.000 Sterne: YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r9X9P8OaxaY
I-Tunes
Voor meer info: www.angelinalimburg.nl